2013-10-07 09:58:34• hírek • Blikk.hu

Romániában dobogós volt, Magyarországon nem kellett Botond

A jelek szerint hiába jelentkezett a magyarországi X-Faktorba a háromszéki Ráduly Botond Manó. Az ifjú énekes nem tudott annyira kimagaslót nyújtani, hogy bekerülhessen a legjobb három fiatal fiú közé az RTL Klub tehetségkutatóján.

Pedig tapasztalata bőven volt, korábban megjárta a romániai versenyt is, ahol 2011-ben a Tábor második szakaszáig jutott, míg tavaly, mindössze tíz hónappal ezelőtt, az élő show-kban is megmutathatta magát a közönségnek. Ott azonban elvérzett, annak ellenére is, hogy akkori menyasszonya hatalmas meglepetésére megjelent a színpadon, esküvői ruhában, hogy maximális támogatásáról bizonyságot adjon. Annak a szerelemnek már vége, mint ahogy a reménynek is, hogy Budapesten ugyancsak színpadra léphet az X-Faktor döntőjében.

- Ez egy nagyon szép emlék, de sajnos már csak emlék. Az életünk ugyanis más fordulatot vett, és végül jobbnak láttuk, ha külön utakon folytatjuk - mesélt korábbi „kicsi Bubájáról" Manó, akinek annak ellenére sem kellett külön engedélyt kérnie a szereplésre, hogy alig háromnegyed éve még Romániában mutatkozott a mentorok előtt. Ezzel a tettével pedig minden bizonnyal - ha bejutott volna a legjobb tizenkettő közé - X-Faktor-történelmet is írt volna.

De nem így lett, annak ellenére sem, hogy Tóth Gabi (25) nagyon dicsérte őt a mentorok házában.

- A legnagyobb energiákat ő adta a válogatáson, és most énekelt a legjobban - mondta előadása utána nővérének, Verának (28) a mentor, majd később is, amikor a döntését közölte Botonddal, csupa szépet és jót mondott neki. Egyetlen kivétellel. - Merész vállalás volt eljönni ide, de jól tetted. Nagy hatással voltál ránk, de még fel kell szabadulnod - magyarázta Gabi, majd útjára engedte a srácot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: